Cégünkről

Tisztelt Hölgyem / Uram, leendő Megrendelőnk!

A Titina Kft kertépítéssel és kertgondozással foglalkozik, cégünket 1996 júniusában, közel 19 éve alapítottuk.

A Cég 3 alapító taggal indult, az évek alatt folyamatosan emelkedett a dolgozói létszám, mára 15 állandó alkalmazott dolgozik a Titina Kft-ben, idényjellegűen a létszámot a megbízásokhoz alkalmazkodva emeljük.

A Titina Kft szakmai hátterét két okleveles kertészmérnök és egy tájépítészmérnök alkotja.

A Cég olyan gépparkkal rendelkezik, ami a professzionális kertépítés és kertgondozás munkáinak ellátásához szükséges, többek között homlokrakodó gépek, fűmagvetőgép, traktorok, önjáró fűnyírótraktorok, ágaprító, szélvágók, motoros kaszák, motorfűrészek.

Telephelyünkön, a tetőkerteken is használt földkeveréket állítunk elő.

Vállaljuk kertek kivitelezését, gondozását természetesen az ehhez elválaszthatatlanul hozzátartozó öntözőrendszerek kiépítésével, térkő lerakással, kerti tavak létrehozásával.

Több építőipari céggel alakítottunk ki együttműködést, így részt veszünk a Market Építő Zrt, a Magyar Építő Zrt, és az OTP Ingatlan Bau által kivitelezett irodaházak és lakóparkok kertészeti munkáiban. Valamint számos magánkert kivitelezését és gondozását végezzük kiemelten magas színvonalon.

2011-ben igen erős versenytársakat magunk mögé utasítva, megnyertük és elvégeztük a Kecskeméti Mercedes Gyár kertészeti munkáinak kivitelezését, amely a megrendelő teljes megelégedésére készült el. 1700 db fa és 30.000 db cserje és évelő került telepítésre, a füvesített terület nagysága meghaladta a 200.000 m2-t. Emellett 100 méternyi gabion-fal megépítése valamint utcabútorok kihelyezése is része volt a kivitelezésnek.

2014-ben a Cég elnyerte a Miskolci Takata gyár kertészeti munkáinak kivitelezését, melyben 220 db fa, 7300 db cserje került telepítésre és közel 80.000 m2–nyi felületen történt füvesítés.

Reméljük, bemutatkozásunk megnyerte tetszésüket, várjuk mielőbbi megkeresésüket.

 Medgyessy Ildikó
Ügyvezető igazgató